dijous, 3 de setembre del 2009

31 de Juliol | 14è dia | El dia de tornar

Avui ja hem tornat cap a casa.

Durant tot el matí, hem estat preparant ls maletes.

Cap a quarts de 12, hem estat una bona estona al propietari de l'apartament, fins que ha arribat i li hem donat les claus...

Com que ens han fet marxar de l'apartament d'hora, a quarts d'1, hem acabat de passar la resta del matí i la tarda (el nostre avió, perquè tornem en avió, marxa a les 19.25h) en un dels centre comercials més grans de Madrid, al de La Vaguada, situat al costat del Parque del Norte.

Hem estat voltant pel mercat típus com un mercat de barri, hem dinat en un restaurant de la cadena Salad and Co, que el dependent era català i llavors, hem estat al centre durant una horeta i hem anat cap a l'aeroport de Barajas.

Hem arribat bastant d'hora a l'aeroport, de manera que no hem trobat cua a l'hora de facturar, però després, quan havíem ja d'entrar a l'avió, a més de que anàvem d'hora, l'avió ha sortit amb retard, perquè els tripulants, que venien d'un altre avió, aquest ha arribat amb retard. Per això ens hem hagut d'esperar una horeta ben bona a davant de la porta d'embarcar, la 72 de la zona E.

40 minuts després ja hem marxat amb l'avió, d'Air Europa i, ha anat tant de pressa que encara no feia mitja hora que volàvem que per megafonia ja han dit que l'avió es preparava per aterrar.

Ha arribat tard a l'aeroport de Barcelona però el temps de vol ha sigut molt més curt del previst.

Després hem agafat el tren de rodalies fins a Vic, quan ens han vingut a recollir i ens han portat fins a casa.