dijous, 3 de setembre del 2009

26 de Juliol | 9è dia | Peñalara

Avui ha sigut un dels dies més divertits de tot.

Ens hem llevat ben d'hora i hem anat a l'estació de Recoletos per agafar un tren fins a Cercedilla, un poble a prop de la Sierra Norte. Un cop a l'estació de Cercedilla, n'hem agafat un altre bastant vell i "carraca" (ja és fet expressament), fins a Cotos, un port de muntanya on hi comencen molts senders per la Sierra.

Nosaltres, avui hem fet el sender nº 3 pel Parc Natural de Peñalara, que abans eren pistes d'esquí i les van clausurar per fer-hi el parc natural actual. La nostra ruta ha anat des de Cotos fins a la Laguna Grande de Peñalara, un llac de muntanya.

Hem anat caminant durant una horeta i mitja passant per dues fonts, la del Cubeiro i després la del Cedrón. També pel Mirador de la Gitana, on es poden veure les pistes d'esquí que hi han a les muntanyes del costat.

Hem arribat a la laguna, passant per una caminet de fusta al qual no podíem sortir perquè l'herba estava protegida.

Hem dinat un entrepà tornant per un altre caminot amb mé pujades i hem tornat a arribar a Cotos, a 3/4 de 3 pensant-nos que se'ns escaparia el tren (en marxa un cada hora, als 3/4), però resulta que a 3/4 de 3 no en marxa cap.

Ens hem hagut d'esperar una hora a l'estació.