dijous, 3 de setembre del 2009

18 de Juliol | 1r dia | L'anada amb l'AVE

Avui ha sigut el primer dia de les vacances a Madrid, el dia d'anar-hi.

Prop de les 8 del matí l'àvia ens ha vingut a buscar amb el cotxe i ens ha portat fins a l'estació de trens de Vic.

Hem agafat el tren de rodalies fins a Sants i allà ens hem hagut d'esperar 1 hora i mitja, mentre hem esmorzat una mica més, allà a l'estació.

A les 11 ja marxava el nostre Ave, que només parava a Saragossa. Nosaltres estavem als seiants de la fina 11 del sisè vagó. El quart era el vagó bar.

A les 13:43 hem arribat a l'estació d'Atocha de Madrid, 1/4 d'hora abans del previst. Hem agafat el metro i hem arribat a l'apartament, al barri de Salamanca, concretament al carrer Hermosilla, 75. Comparant amb Barcelona, el barri de Salamanca ve a ser Sarrià o Pedralbes però al costat del centre.

L'apartament no és que sigui molt gran (45 m²), però està prou bé. Té el menjador, el dormitori i la cuina en una habitació i el lavabo en una altra.

Després hem anat a dinar (a quarts de 4) al Museo del Jamón, que, encara que es digui Museo, és un restaurant/botiga. El cambrer, decada plat que servia, ens deia alguna cosa rara.

Jo he demanat meló amb pernil i filet de bou.

Després d'una estona, hem anat a donar un volt des de l'apartament fins a l'òpera, passant per la Puerta de Alcalá, la Cibeles i la Puerta del Sol.

Llavors hem tornat a l'apartament i hem anat a comprar algunes coses que necessitàvem, al Carrefour, que era el supermercat més a prop nostre.

1 comentari:

Josep Comajoan ha dit...

M'agrada molt el disseny del bloc, tan blanc. Queda molt net i elegant. M'estalvio de tornar a fer els comentaris a cada entrada. Qui se'ls vulgui llegir ho pot fer en el teu bloc personal (arnaucc.blogspot.com). Felicitats per la feina, Arnau!